Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Workshop i håndlæsningens kunst

april 22 @ 10:00 - 15:00

DK450

WORKSHOP I HÅNDLÆSNINGENS KUNST

Håndlæser Kit Eskelund, har holdt foredrag og workshops i Nekropolis tidligere. Denne gang er det ikke et foredrag, men en workshop, og den foregår lørdag den 22. april 2017 fra kl. 10.00 – 15.00.

Du vil få indblik i nogle af de teknikker, der anvendes i en håndlæsning samt få muligheden for at afprøve dem i praksis. Vi lægger ud med en tydning af menneskets ressourcer og personlighedstræk gennem en tydning af overhåndens struktur.
Dernæst vil vi se på fingrenes betydning og ud fra disse aflæser vi, hvilke livsområder, der er aktive i det nu, der gør sig gældende. Ud fra aftryk af jeres hænder aftegnes hovedlinierne i hænderne, og vi kaster os ud i tydninger af de forskellige linier. Workshoppen vil være en kombination af oplæg fra mig/undervisning samt selvstændingt tydningsarbejde superviseret af mig. Det er vigtigt, at dem som tilmelder sig er åbne over for, at andre må arbejde med netop jeres hænder, da oplevelsen er størst ved at kigge i hænder/tyde personer, man ikke kender i forvejen. Jeg vil sørge for en tydelig struktur og trygge rammer, så alle vil få en god oplevelse med sig hjem. Du er ikke uddannet håndlæser efter endt workshop, men du har fået værktøjer med hjem, du kan arbejde videre med i dit eget tempo.

Tilmelding foregår gennem Nekropolis, holdet vil bestå af max 12 deltagere og koste 450kr. Holdet bliver KUN oprettet hvis der er mindst 8 deltagere – som er bekræftet mod forudgående betaling. (I tilfælde af, at der er for få deltagere, får du selvfølgeligt indbetalingen tilbage. Men er der det bekræftede antal deltagere, er tilmeldingen bindende.)

Kit Eskelund er uddannet hos håndlæser Sigridur Seit og har i dag klinik i henholdsvis Holte, Kbh og Valby. Kit har en litteraturvidenskabelig baggrund samt arbejdet som lærer i mange år, forinden hun tog uddannelsen som håndlæser. Om det er som underviser eller håndlæser, så har Kit altid arbejdet ud fra samme grundprincip, nemlig at lede mennesker hen imod udlevelsen af deres fulde potentiale.

KURSUSPRIS: 450,- kr.

Pladser købes ved henvendelse til email: salling418 @ gmail.com
Betalingen foregår på MobilePay 533 77 418, eller efter aftale om bankoverførsel. Når betalingen er gennemført sender vi en bekræftelse på at pengene er modtaget, og dit navn bliver noteret på deltagerlisten. Vær sød at sende en email for at høre om der er ledige pladser, FØR du indbetaler på MobilePay.

OBS: Der er KUN 12 pladser. Så køb din billet i god tid.

OBS: Hvis interessen for kurset skulle vise sig at være større end deltagermulighederne, vil Kit Eskelund overveje at gentage kurset lidt senere i 2017. I det tilfælde vil vi oprette en venteliste.

Kit Eskelund/www.kiteskelund.dk

Send et \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Detaljer

Dato:
april 22
Tidspunkt:
10:00 - 15:00
Pris:
DK450

Sted

Nekropolis
Søndre Fasanvej 80H
Frederiksberg, 2000 Danmark
+ Google Map
Telefon:
53377418
Hjemmeside:
www.nekropolis.dk