Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag om ”Håndlæsningens Kunst” v/Kit Eskelund

marts 9 @ 19:00 - 21:00

DK100
Kom til foredrag om Håndlæsningens Kunst ved håndlæser Kit Eskelund (www.kiteskelund.dk) torsdag d. 9/3-2017 kl. 19:00 – 21.00 i Nekropolis:

Nekropolis
Søndre Fasanvej 80H
2000 Frederiksberg

Hænderne spejler din psykiske og fysiske tilstand og fortæller netop din livshistorie på godt og ondt. Med en håndlæsning åbenbares vores styrker og svagheder og der sættes fokus på, hvordan vi bedst kan udnytte vores ressourcer, men ikke mindst gribe vore udfordringer an på konstruktiv vis. Foredraget vil have fokus på, hvorledes håndlæsning effektivt kan bruges i et udviklingsperspektiv, men også give en indføring i de tekniske grundprincipper, der arbejdes ud fra. Alt spiller en rolle, når hænderne tydes, dette lige fra hændernes indlæg, sår, skrammer og farver, hændernes facon, liniernes retning og ikke mindst de billeder, der konstant ændrer sig i hænderne. 

Kit Eskelund er uddannet hos håndlæser Sigridur Seit og har i dag klinik i henholdsvis Holte, København og Valby. Kit har en litteraturvidenskabelig baggrund samt arbejdet som lærer i mange år, forinden hun tog uddannelsen som håndlæser. Om det er som underviser eller håndlæser, så har Kit altid arbejdet ud fra samme grundprincip, nemlig at lede mennesker hen imod udlevelsen af deres fulde potentiale. 

Kit Eskelund har tidligere afholdt både foredrag og workshops i Nekropolis, og efterspørgslen har været stor. 

ENTRE: 100,- kr.

Billetter købes ved henvendelse til email: salling418 @ gmail.com
Betalingen foregår på MobilePay 533 77 418, eller efter aftale om bankoverførsel. Når betalingen er gennemført sender vi en elektronisk billet, og dit navn bliver noteret på aftenens deltagerliste. 

OBS: Der er KUN 20 pladser. Så køb din billet i god tid.
Send et \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Detaljer

Dato:
marts 9
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
DK100

Sted

Nekropolis
Søndre Fasanvej 80H
Frederiksberg, 2000 Danmark
+ Google Map
Telefon:
53377418
Hjemmeside:
www.nekropolis.dk