Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Cthulhu Mythos & H. P. Lovecraft / Henrik S Harksen

januar 14, 2017 @ 19:00 - 21:00

DK100

SIDSTE gang Henrik Sandbeck Harksen gæstede Nekropolis, var der udsolgt til hans to foredrag på rekordtid. Efter utallige opfordringer fra publikum, er det lykkedes at få Henrik til at vende tilbage med sit foredrag.

Der findes referencer til Cthulhu Mythos overalt i populærkulturen såvel som i undergrunden. Ret godt gået, taget i betragtning at det hele startede med en pulp-forfatter, som ved sin død i 1937 var ukendt ud over en lille skare af fans.

Dette foredrag vil præsentere tankerne bag H. P. Lovecrafts historier, hans hardcore videnskabssyn, som danner grundlaget for hans koncept om kosmisk indifferentisme, og ultimativt det vi i dag kender som Cthulhu Mythos. Der vil også blive ryddet op i en række misforståelser, der den dag i dag eksisterer ang. mandens liv og hele Cthulhu Mythos-konceptet. Misforståelser, der på mange måder har rod i Arkham House grundlæggeren August Derleth og hans fejlfortolkning af Lovecraft, herunder det famøse ”Black magic”-citat.

Henrik Sandbeck Harksen har sagt ja til igen at holde dette underholdende og udfordrende foredrag, hvor der bliver lagt op til diskussion. Han er Lovecraft-ekspert, har udgivet artikler om Lovecraft i bl.a. Lovecraft Studies og er medlem af The Esoteric Order of Dagon Amateur Press Association, som har verdens førende Lovecraft-ekspert S. T. Joshi som hovedredaktør. Han er også medlem af Dansk Horror Selskab.

ENTRE: 100,- kr.

Pladser købes ved henvendelse til email: salling418 @ gmail.com

Betalingen foregår på MobilePay 533 77 418, eller efter aftale om bankoverførsel. Når betalingen er gennemført sender vi en elektronisk billet, og dit navn bliver noteret på deltagerlisten. Vær sød at sende en email for at høre om der er ledige pladser, FØR du indbetaler på MobilePay.

OBS: Der er KUN 20 pladser. Så køb din billet i god tid.

Send et \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Detaljer

Dato:
januar 14, 2017
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
DK100

Sted

Nekropolis
Søndre Fasanvej 80H
Frederiksberg, 2000 Danmark
+ Google Map
Telefon:
53377418
Hjemmeside:
www.nekropolis.dk