Samarbejdspartnere

Nekropolis samarbejder med:

boheme-logo

Galleri Boheme
Nekropolis arbejder sammen med Galleri Boheme i Snaresgade 12, i det indre København. Vi stræber mod at lave små cross-over arrangementer hvor kunsten og det okkulte mødes, som supplement til Galleri Bohemes større udstillinger.

Galleri Bohemes hjemmeside

#nekropolis #nekropolisbookstore

12443134_10208929435213688_8372378_nCalendulas Heksekunst
I Nekropolis forhandler vi håndbyggede kvalitetsprodukter fra Calendulas Heksekunst. Der er fortrinsvist tale om shamantrommer, rituelle rasler, vifter og krafttalismaner til shamanistisk brug.

Særlige ønsker kan imødekommes og bestilles ved henvendelse i butikken.

fw4Edda Publishing
Edda Publishing er et svensk baseret forlag med fokus på luksuriøse udgaver af okkulte klassikere og tidskriftet Fenris Wolf, der i en årrække har været centralt i studiet af samtidsokkultisme og okkultur. Nekropolis er eneforhandler af udgaverne fra forlaget i Danmark, og der er derfor altid et udvalg af Edda-titlerne på hylden. #carlabrahamsson

Edda Publishing hjemmeside

 

husets biograf

Husets Biograf
Biografen i Huset i Magstræde danner med jævne mellemrum rammen om kulturelle arrangementer mellem Nekropolis og Husets Biograf. På disse aftener kombinerer vi film med små foredrag eller oplæg med relevans for aftenens emne. #husetsbiograf

Husets Biografs hjemmeside

 

Secret GardenSecret Garden Incense
Nekropolis er dansk eneforhandler af de håndblandede specialrøgelser fra Secret Garden Incense. Med et sortiment på omkring 60 forskellige røgelsesblandinger, der alle tager afsæt i den magiske tradition – fortrinsvist Wicca – kan vi tilbyde vores kunder et fantastisk kvalitetsprodukt der ikke kan findes andre steder i Danmark.

 

Bragagild
Foreningen Bragagild er opkaldt efter Brage, Odins søn og inkarnationen af Odins lyriske aspekt. Bragagilds formål er at fremme kulturelle events med kunstere indenfor stilarter som Industrial, Darkwave, Apocalyptic Folk og Neofolk.

lysdark

Det er en del af konceptet at præsenterer et udvalg af begivenheder med kunstnere som repræsenterer et etnisk orienteret udtryk, eller kunstnere som har oprigtige filosofiske og modkulturelle afsæt. Bragagild bringer internationale kunstnere til Danmark og sætter dem sammen med kunstnere fra Øresundsregionen, og skaber et samarbejde.

Bragagild hjemmeside
Bragagild Facebookside

Skriv et svar