Om Nekropolis

Nekropolis blev stiftet på Valborgsaften 2013. Ambitionen var, og er stadig, at skabe et 2både fysisk og elektronisk mødested for det okkulte Danmark. I al beskedenhed tror vi på, at det kan lykkes at skabe den største og bedste legeplads for danske okkultister, magikere, shamaner, hekse, samlere og okkultur-interesserede.

Hvorfor navnet Nekropolis?
Det er et spørgsmål vi har fået rigtigt mange gange: Hvorfor hedder i Nekropolis, “De Dødes By”, det lyder dystert? Der er mange gode grunde til navnet.

a) Begravelsespladser, kirkegårde og forfædretilbedelse er blandt de ældste magiske og religiøse praksisser i verden.
b) I mange esoteriske og religiøse traditioner taler man om “ego’ets død” og en tilstand på den anden side af denne virkelighed. På lignende måder tror mange religioner på et liv efter døden, hvor sjælene forsamles i Paradis eller Himlen … Så det er jo stedet hvor “de døde bor”, altså Nekropolis.
c) Det allerførste okkulte file-sharing system i Danmark, længe før World Wide Web, hed “Necropolis” – så som en hæder til dem, viderefører vi navnet Nekropolis som et dansk mødested for folk med interesse i okkultisme.

kort
I Nekropolis er der altid et udvalg i litteratur om tarortkort og andre magiske remedier.

Hvad er Nekropolis?
Nekropolis skal være stedet for os, der værdsætter de esoteriske traditioner som nøglen til dyb selverkendelse, og indsigt i naturens små mirakler. Et sted hvor okkultisme og magisk filosofi er i højsædet, og hvor vi tørtale rent ud af posen med ligesindede. Her skal være plads til debat om både sort magiog hvid magi, festdage, ritualer, indvielser, magiske traditioner, psykologiske perspektiver, kreativitet og nytænkning, og meget, meget mere.

Skribenterne bag Nekropolis-siderne har været i det danske okkulte miljø siden 1980erne. Med jævne mellemrum vil tekstmaterialet blive udvidet, og forum forhåbenligt samle folk på tværs af de okkulte eller religiøse organisationer, og dem der praktiserer alene. Måske leder du efter nogen, der har de samme interesser som dig? Måske har du længe undret dig over et magisk eller okkult emne? Måske ligger du inde med en flot førsteudgave af en sjælden bog om magi som du vil sælge? Ellers måske leder du bare efter én at tage med i skoven for at finde netop det, du skal bruge i dit magiske arbejde? Måske finder du det i Nekropolis.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og find os på Twitter: @Nekropolis_dk . Surf på vores sider. Find os på Facebook. Slå dig løs i vores forum. Ordet er frit! Kun sammen ka6n vi få tingene til at ske.

Vær med til at dele hjemmesiden og lad os få lidt mere aktivitet i det danske okkulte miljø.

Skriv et svar